Gelecek sezonun ilk transferi

Trabzonsporlu Mehmet Ekici ara transferde Fenerbahçe'ye gidemiyor. Mehmet Ekici Fenerbahçe'de gelecek sezon oynayabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici’nin satışından kâr etmek isteyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile el sıkışıp bu transfer karşılığında Olcay Şahan’ın bonservisini 200 bin Euro gibi düşük bir rakama aldı.

BEŞİKTAŞ'TAN TAZMİNAT OPSİYONU

Sözleşmeye de “Ara transferde Beşiktaş’tan başka takıma giderse tazminat ödenir” maddesi koyuldu. Ancak Habertürk'ün haberine göre Siyah-Beyazlı takımda oynamayı kabul etmeyen Mehmet Ekici, Fenerbahçe’de forma giymekte ısrar edince transfer çıkmaza girdi. Sarı-Lacivertliler, futbolcu için teklifini sunsa da tazminat maddesi sebebiyle bir sonuç alınamadı.

Gelinen son noktada Fenerbahçe’yi istemesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin geri adım atmaması nedeniyle Beşiktaşlı yetkililer karar değiştirdi. Kendilerini istemeyen Ekici’den vazgeçtiği öğrenilen Siyah-Beyazlılar’ın bu defteri kapattığı öğrenildi. Ancak Beşiktaş yönetimi, 31 Ocak’a kadar geçerli olan opsiyon hakkından vazgeçmeyecek. Bu sebepten ötürü Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gelecek sezon gidebilecek.