Trabzonspor, Rodallega'yı kadrosuna kattı

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'dan Rodallega'yı transfer etti. Kolombiyalı oyuncu yıllık 1 milyon 600 bin Euro kazanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'un forvet oyuncusu Hugo Rodallega'nın transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Transfere karşılık olarak Trabzonspor, Mustafa Yumlu'yu Akhisar Belediyespor'a gönderecek ve 1 milyon 600 bin Euro ödeyecek.

31 yaşındaki Rodallega, bugün İstanbul'da yapılan sağlık kontrolü ve görüşmelerin ardından, kendisini Bordo Mavili renklere bağlayan imzayı attı. Hugo Rodallega bu sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 17 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'dan, konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Hugo Rodallega Martinez'in kulübümüze transferi konusunda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 600 bin Euro ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcumuz Mustafa Yumlu'nun, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübüne bedelsiz olarak kesin transferine izin verilecektir" ifadelerine yer verildi.

2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Rodallega, yıllık 1 milyon 600 bin Euro garanti ücret alacak. (DHA)