Beşiktaş taraftarı Kiev'de yoğun bakımda

Dinamo Kiev maçı sırasında tribünde olaylar çıktı. Bıçaklanarak ağır yaralanan Beşiktaşlı taraftar yoğun bakıma alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - A Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçını izlemek için Çanakkale'den Kiev'e giden Beşiktaş taraftarı Cüneyt Gacan, çıkan olaylarda bir arkadaşının yaralandığını ve Kiev'de bir hastanede yoğun bakıma alındığını açıkladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre Cüneyt Gacan, yaşananları şöyle anlattı:

"Maçı izleyeceğimiz bölüme doğru yavaş yavaş ilerliyorduk. Dört kişiydik. En öndeki arkadaşta Beşiktaş atkısı vardı. Koşarak üzerimize gelen Dinamo Kiev taraftarlarından biri arkadaşımıza yumruk attı. Daha sonra gelenler, yere düşen arkadaşımızı sürekli tekmelemeye başladı. Arkadaşımızı kurtararak başka bir bölüme geçtik.

'POLİSLER YARDIM ETMEDİ'

Bu sefer ellerinde sopalar olan başka bir grup üzerimize geldi. Uzun sopalarla hepimize saldırdılar. İçlerinden birisi arkadaşımızı bıçakladı ve gitti. Beşiktaş taraftarları polislerin altında eziliyordu. Arkadaşımızın yaralı olduğunu söyleyerek, ambulans çağırmasını istediğimiz polis, 'Bu ülkeye gelmeseydiniz arkadaşınıza hiçbir şey olmazdı' dedi. Hiçbir koruma yoktu. Bizi ambulansa kadar götürmelerini istediğimiz polisler bile gelmedi. Arkadaşımızı ambulansla hastaneye gönderdik. Polisler, Ukraynalı taraftarların üzerimize gelmesini engellemedi. Arkadaşım dün gece ameliyata alındı, yoğun bakımda. Haber bekliyoruz."

İngiliz elçi de Kiev hakemine dayanamadı!İngiliz elçi de Kiev hakemine dayanamadı!

Beşiktaşlı Beck: Çok kızgınımBeşiktaşlı Beck: Çok kızgınım

Beşiktaş’a kış geldi: 6-0Beşiktaş’a kış geldi: 6-0

Kiev’de Beşiktaş taraftarına havai fişekli saldırı: Onlarca yaralı varKiev’de Beşiktaş taraftarına havai fişekli saldırı: Onlarca yaralı var