Sneijder gitmek istediği takımı açıkladı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, BBC'ye röportaj verdi. 32 yaşındaki futbolcu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, BBC ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Türkiye'deki futbol yaşantısından, İtalya'daki Inter günlerine değinen Sneijder, çocukluk hayalinin Milan olduğunu söyledi ve ekledi; 'İtalya'ya dönme şansım olsa Milan'da forma giymek isterim...''

32 yaşındaki futbolcunun röportajı şöyle:

'ÇOCUKLUK HAYALİM MILAN'

Inter'e her şeyimi verdim. Kalbimle oynadım ancak sonu iyi bitmedi. Kendimi ezilmiş hissettim. Çocukluk hayalime gelince; Milan'da oynamaktı... Eğer İtalya'ya dönme şansım olursa, kariyerimi sonlandırmadan Milan'da oynamak isterim... Yaşımın ilerlemiş olduğunu biliyorum ama hala üst düzey oynayabilirim. İtalya ligini hala takip ediyorum ve 5 sezon önceki gibi olmadığını biliyorum. Kalitelerinde büyük bir düşüş var, ancak Milan benim için büyük bir efsanedir.

'UNUTMAK MÜMKÜN MÜ'

Inter-Milan derbisini unutmak mümkün mü? Inter'e ilk transfer olduğumda cuma günü gelmiştim, Mourinho beni cumartesi günü sahaya sürmüştü. Unutulmaz bir histi.

'KALMAK İSTEDİM AMA...'

Inter'de kalmak istedim ama oynamadan beklemek bana göre değildi. Milli takımdaki yerimi kaybetmiştim ve yeniden sahada olmak istiyordum.

'TÜRKİYE ZOR BİR LİG'

Sonrasında Galatasaray'a transfer oldum. Türkiye'de işler benim için yolunda gidiyor. Düşünebileceğinizden daha zor bir lig. İstanbul'da mutluyum, ailemle birlikte huzurlu bir hayat yaşıyorum. Hatta bir dönem transferi gündeme gelen Nagatomo'yu arayıp mutlaka bizim takımda oynamasını ve İstanbul'da yaşaması için ikna etmeye çalışmıştım.

'SADECE MILAN İÇİN DÖNERİM'

Juventus'a transferim gerçekleşebilirdi ama olmadı. Daha öncede söylediğim gibi İtalya'ya sadece Milan için dönerim. (Fanatik)