CAS'ta şike duruşması: 'Trabzonspor için iyi geçti'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen duruşmanın kendileri için olumlu geçtiğini söyledi: 'Davanın lehimize sonuçlanacağını düşünüyoruz...'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediği gerekçesiyle Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı başvurunun duruşması dün İsviçre'nin Lozan şehrinde görüldü. Bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, duruşmanın Trabzonspor lehine olumlu geçtiğini söyledi.

Bülbüloğlu, davanın Trabzonspor lehine sonuçlanacağını umduklarını belirterek, şunları söyledi, "Avukatlarımızın ifadeleri dosyamızın oldukça kuvvetli olduğu yönünde. Davanın lehimize sonuçlanacağını düşünüyoruz. Yönetim kurulu olarak takımımıza sahip çıktık. Hakkımızı aramak için hep birlikte Lozan’daydık. Bizim için duruşma olumlu geçti. İnandığımız davanın sonuna kadar peşindeyiz. Nereye giderse gitsin bu işin takipçisi olacağız. Herkes bunu bilsin."

TARAFTARA ÇAĞRI

Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında Pazartesi günü Antalyaspor ile oynayacakları maçı kazanarak iyi bir hava yakalamak istediklerini dile getiren Bülbüloğlu, "Çok önemli bir virajdayız. Bu süreçte taraftarımızın desteğini de arkamızda hissetmek istiyoruz. Maçlara gelip takıma sahip çıksınlar. Antalyaspor karşılaşmasından mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah istediğimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

EKİCİ GÖRÜŞMESİ

50’inci yılda şampiyonluk hedefleyen ve kadro iskeletini oluşturmaya çalışan Trabzonspor yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mehmet Ekici ile masaya oturacak. Başkan Muharrem Usta’nın Antalyaspor maçı öncesi Trabzon’a gelerek Ekici’nin menajeriyle görüşeceği öğrenildi. Ekici’nin bordo mavili takımda kalmaya sıcak baktığı, yönetimin de oyuncunun sözleşmesinde iyileştirme yapmayı planladığı öğrenildi.

AİLECE KAYNAŞMA

Bu arada Trabzonsporlu futbolcular, boş vakitlerinde aileleriyle bir araya gelerek birlikte vakit geçiriyor. Takım içindeki arkadaşlık ortamını saha dışına da taşıyan bordo mavili futbolcular, önceki gün Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Yıldızlı’da bir restoranda yemekte bir araya geldi. Kaptan Onur Recep Kıvrak, Uğur Demirok ve Güray Vural’ın yanı sıra ailelerinin de yer aldığı yemekte futbolcular keyifli vakit geçirerek stres attı. (TRABZON/DHA)