Aziz Yıldırım'dan derbi açıklaması: Herkes 'Aaaaa' diyecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'la oynayacakları derbiyi değerlendirdi: "Çok önemli şeyler ortaya çıkacak, gelişmeler olacak. Herkes 'Aaaaa' diyecek. Biraz daha bekleyin."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile Kadıköy'de oynayacakları derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

NTV Spor'a konuuşan Yıldırım Galatasaray'a sahalarında 17 yıldır yenilmediklerini ve bunun artık bir "gelenek" olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, şöyle dedi:

"Bu gelenek 17 yıldır sürüyor. Bundan sonra da devam edecek. Oyuncular ve teknik heyetle görüştük. Takımda herkesin morali yerinde. 'İyi oynayan kazansın' şeklinde bir temennim olmayacak; biz kazanacağız. Centilmence bir maç olsun. Galatasaray taraftarı ilk kez Kadıköy'e gelecek, taraftarımız da tahriklere kapılmasın."

'EN KÖTÜ ZAMANLARDA...'

Galatasaray'ı en kötü zamanlarından 6-0 mağlup ettiklerini belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şöyle devam etti:

"Biz en kötü zamanımızda Galatasaray'ı 6-0 yendik, bunlar sorun değil. Önemli olan bizim taraftarımız ile futbolcularımızın buluşması. Bu olduktan sonra hiçbir şey sorun değil. Galatasaray taraftarının gelmesini Kadıköy'e biz istedik, kulüpler birliğine de bu konuda yazı gönderdik. 24 tane diğer oyuncumuz var. Biz en kötü zamanımızda 6 tane attık. Çok önemli şeyler ortaya çıkacak, gelişmeler olacak. Herkes 'Aaaaa' diyecek. Biraz daha bekleyin. İlk etapta 10 çim saha yapacağız! Altyapılar, futbol takımı 5-10 yıl içerisinde buraya gelecek"