Sahadan çekilen Eskişehir hükmen mağlup

Göztepe deplasmanında 92. dakikada gelen gol sonrası sahadan çekilen Eskişehirspor'a 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Teknik Direktör Alpay Özalan'a da 2 maç ceza verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe maçında sahadan çekildiği için Eskişehirspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanın silinmesine karar verdi. Ayrıca Eskişehir Teknik Direktörü Alpay Özalan'a 2 maç ve 13 bin lira para cezası verildi. Eskişehirspor, Göztepe deplasmanında 92. dakikada gelen gol sonrası 2-1 geriye düşmüş, golden önce faul olduğu itirazları sonuç vermeyince de sahadan çekilmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugünkü toplantısında alınan kararlar şöyle: Eskişehirspor Kulübünün, 23.10.2016 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş. - Eskişherispor TFF 1. Lig müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesi nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatının 24/1-a maddesi uyarınca (3-0 )hükmen mağlup sayılamasına ve galibiyet halinde verilen puan kadar (3) puan silinmesine oy çokluğuyla karar verilmiştir.

(İSTANBUL-DHA)