Dersimspor Teknik Direktörü: Formanızı vermeyin, başka yok

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Galatasaray'a 5-1 yenilerek elenen Dersimspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dersimspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla herkesi güldürdü. Maç öncesi oyuncularıyla yaptığı konuşmayı aktaran Birinci, “Onlara ‘Sakın formanızı Galatasaraylı oyunculara vermeyin. Başka formamız yok. Siz de onlardan istemeyin’ dedim” ifadelerini kullandı.

CnnTürk'ün haberine göre Birinci ayrıca tribünlerde kendilerini destekleyen yaklaşık 5 bin Dersimspor taraftarına teşekkür ederek, "Galatasaray ile bizim aramızda dağlar kadar fark var. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz küçük şehiriz. Bu küçük şehrin yürekli insanlarını tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

MAÇTAN ÖNCE DOSTLUK

Dersimspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği müsabakaya takımların karşılıklı jestleri damga vurdu. Karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları da rakip ekibi tribüne çağırarak, dostluk görüntüsü verdi. Müsabaka öncesinde takımların ısınmak için sahaya çıktığı bölümde önce konuk ekip Dersimspor taraftarları, sarı-kırmızılı ekibi tribüne çağırarak, alkışladı.

Rakip taraftarların bu jestinden sonra ev sahibi Galatasaray taraftarları da Dersimspor takımını tribüne çağırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ayrıca "Hoşgeldiniz" diye tempo tuttu. UltrAslan taraftar grubu da "Arenaya hoşgeldiniz Dersimspor" yazılı pankart açtı.

Maç sonrası Galatasaraylı futbolcularla forma değişimi yapan Dersimsporlular, rakiplerinden aldıkları formaları taraftarlara gösterdi.

Galatasaray maçı Dersimspor gönülleri kazandıGalatasaray maçı Dersimspor gönülleri kazandı