Beşiktaş taraftarı sigortaladı!

Beşiktaş, Sompo Japan Sigorta ile yaptığı sigorta anlaşmasını imzaladı. Anlaşma tribüne gelecek taraftarı da kapsıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş komple sigortalandı! Akatlar Arena'da gerçekleştirilen lansmana Başkan Fikret Orman, Sompo Japan Sigorta Genel Müdürü Recai Dalaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İki taraf arasında yapılan yeni işbirliğine göre Sompo Japan, erkek basketbol takımının sponsorluğunun yanısıra Vodafone Arena Stadı'nı 140 milyon dolarlık bedel üzerinden sigortaladı. Sompo Japan ayrıca stada gelecek seyircileri de kapsamlı bir güvence altına alacak.

ORMAN AÇIKLADI

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, "Sompo Japan ile geçen sene başladık. Bu sene daha genişleterek devam ediyoruz. Vodafone Arena'nın sigortasını ve kulübümüzün sigortasını onlarla yapmaya başladık. Yaptığımız işbirliğinden mutluyuz. Bu sponsorluğa sadece basketbol olarak bakmamak lazım. Sompo Japan ailesine çok teşekkür ediyorum. Camiamız ve yönetim kurulumuz adına Sompo Japan'a teşekkür ediyorum. Recai bey olmak üzere tüm Sompo Japan ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

sampa

'BEŞİKTAŞ'A DESTEĞE DEVAM'

Sompo Japan Sigorta Genel Müdürü Recai Dalaş ise yaptığı konuşmada, "Bugün Beşiktaş'ın günü. Sompo Japan ailesi olarak Beşiktaş'ın arkasındayız. Sompo Japan Sigorta, çoğunuzun bildiği gibi 15 yaşında. Türkiye'de 6 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Son 10-15 yıla baktığımız zaman Türkiye'nin en büyük şirketlerindeniz. Sponsorluklarla Beşiktaş'a yardımcı oluyoruz. Faydalı bir birliktelik yakaladık. Beşiktaş'a destek olmamızın sebebi Beşiktaşlı olmamın yanında Türk sporunun yükselen yıldızı olduğuna inanmamdır. İmkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Beşiktaş bizim için öncelikli bir kulüptür. Destek olacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Sompo Japan koçu Ufuk Sarıca da yeni bir takım kurduklarını belirttiği konuşmasında, "Kulübümüzün Sompo Japan ile yaptığı işbirliği bizlere güç katmakta. Beşiktaş daha büyük hedeflere aday olacaktır. Yeni bir takım kurduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncularıma göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tüm basketbolcular tek tek salona çağrılarak takım tanıtımı yapıldı. Tören pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İSTANBUL/DHA)