Suudi kulüp başkanı hayatını kaybetti

İşadamı ve Al Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Ahmed Masoud, Türkiye'de yaşamını yitirdi. Masoud, Bursaspor'la yapılacak hazırlık maçı için Türkiye'ye gelmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'ye gelen Suudi Arabistanlı iş adamı ve Al Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Ahmed Masoud, Kocaeli'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bursaspor'la hazırlık maçı yapmayı planlayan Al İttihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Ahmed Masoud ve teknik heyeti dün Yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti. Görüşmenin ardından Ahmed Masoud, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir otelde konakladı. Masoud, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Otel çalışanlarının haber vermesi üzerine otele gelen sağlık görevlileri, Masoud'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ahmet Masoud'un cenazesi Gölcük Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan gelen görevliler Ahmed Masoud'un cenazesini alarak İstanbul'a götürdü. Cenaze bugün Suudi Arabistan'a gönderilecek.

Bursaspor, Ahmet Masoud'un ölümüyle ilgili olarak başsağlığı mesajı yayınladı. Ayrıca 3 Eylül'de Bursaspor ile Al İttihad Jeddah yapılacak hazırlık maçının iptal edildiği açıklandı. (DHA)