Nasri resmen Sevilla'da

Samir Nasri, 1 yıllığına İspanya'nın Sevilla takımı ile anlaştı. Fransız oyuncu Beşiktaş ile uzun süre transfer görüşmesi yapmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş ile uzun süre transfer görüşmesi yaşayan ancak Sevilla'nın verdiği yüksek teklif sonrası karar değiştiren Samir Nasri, yeni takımına imza atmak için Sevilla'da. İspanyol ve Fransız basınında çıkan haberlere göre Sevilla, Fransız oyuncuyu satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı. Manchester City ile yüksek maaşlı sözleşmesi olan Nasri'nin bu sezonki maaşının büyük bir kısmını ödemeyi kabul eden Sevilla, bu transfer ile Schalke'ye giden Ukraynalı yıldız Konoplyanka'nın yerini doldurmuş oldu.

BONY STOKE CİTY'DE

Adı transfer döneminde hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılan Manchester City'li forvet oyuncusu Wilfried Bony, Stoke City ile anlaştı. 2015 yılında 25 milyon sterlin karşılığı Manchester City'e transfer olan Fildişi Sahilli oyuncu yeni teknik adam Guardiola'nın bu seneki kadrosunda yer almayacak isimlerdendi.

CHELSEA'NİN LUİZ MESAİSİ

Chelsea bir dönem formasını giyen ve 35 milyon sterlin karşılığı PSG'ye sattığı Brezilyalı yıldız David Luiz'i geri getirme çalışmalarına başladı. Transferin son gününde yoğun bir Luiz mesaisi harcayan Chelsea'nin sonuca varıp varamayacağı merak konusu. (İSTANBUL/DHA)