Gökhan İnler borsaya bildirildi

Beşiktaş, İstanbul'a getirdiği Gökhan İnler'le görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. İnler'in valizi de sosyal medyada espri konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samir Nasri'nin tercihini Sevilla'dan yana kullanmasının ardından orta sahayı yıldız bir futbolcuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş, Leicester City forması giyen Gökhan İnler'le el sıkıştı. 32 yaşındaki futbolcu İstanbul'a geldi. Birkaç Beşiktaşlı taraftarla fotoğraf çektiren Gökhan'ın oldukça çok eşya getirdiği gözlerden kaçmadı. Gökhan'ın sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından resmi sözleşmeyi imzalaması planlanıyor.

Siyah-Beyazlılar, tecürebli orta saha oyuncusunun Türkiye'ye ayak basmasının ardından Kamuyu Aydınlatma Platformuna da açıklamada bulundu. Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle; Gökhan İnler'in transferi konusunda Leicester City ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.

[gokhaninler1]  32 yaşındaki orta saha oyuncusu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Birkaç Beşiktaşlı taraftarla fotoğraf çektiren Gökhan'ın oldukça çok eşya getirdiği gözlerden kaçmadı. 
(Kaynak: Fanatik)