Cardozo'dan sessiz veda

Trabzonspor Oscar Cardozo ile vedalaştı... Sessiz sedasız şehirden ayrılan yıldız golcünün gidişi, taraftarlarda üzüntü yarattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bordo mavili takımın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, Yunan kulübü Olympiakos ile görüşmek için Yunanistan’a gitti. Bordo mavili kulüpten de konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Oscar Rene Cardozo Marin'in Olympiacos FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

"GÜLE GÜLE BÜYÜK GOLCÜ"

Bordo mavili takımın 2 yıl önce 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Oscar Cardozo’nun transferi o dönem büyük yankı uyandırmıştı. Trabzonspor forması altında ligde çıktığı 50 maçta 25 gol atma başarısı gösteren Cardozo’nun ayrılışıhı öğrenen bordo mavili taraftarlar, sosyal medya hesaplarından, "Güle güle büyük golcü, seni unutmayacağız" yorumlarında bulundu.

AKAKPO İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME

Bu arada Trabzonspor, 28 yaşındaki savunma oyuncusu Serge Akakpo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geride kalan sezonda 1461 Trabzon’dan kiralık olarak alınan ve bordo mavili forma ile 10 maçta görev yapan Togolu oyuncunun yıllık alacağında iyileştirme yapılarak 30 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli yeni sözleşme imzalandığı bildirildi.

BERO’NUN GÖZÜ FORMADA

Trabzonspor'un Trencin takımından büyük umutlarla transfer ettiği 20 yaşındaki genç oyuncu Matus Bero, ilk 11’de kalıcı olarak kendine yer bulmayı hedefliyor. Bordo mavilerin gelecek adına umutlu olduğu Bero, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan ilk iki haftada Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu. (TRABZON/DHA)