Ersun Yanal: Çatıyı yeniden çatıyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, yazı yazdı. "El ele verip, yeni stadyumumuzla birlikte yeni başarılara yelken açacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, kulüp dergisinde yer alan yazısında, yeni bir başlangıca ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Trabzonspor’u çok iyi tanıdığını ve kulübün içerisinde bulunduğu durumun ağır olduğunu belirten Ersun Yanal, şöyle devam etti:

'BİRBİRİNİ İYİ TANIYAN İKİ DOST'

“Yarım asırlık tarihine sayısız başarılar sığdırmış Trabzonspor yeni yaşını kutluyor. Anadolu’dan bir devrim başlatarak başarılar kazanan kulübümüz, bununla da yetinmemiş, Türk sporuna çok önemli spor adamları ve futbolcular kazandırmıştır. Ancak son yıllarda bu modelden tamamen uzaklaşılmış ve maalesef kulübümüz hem itibar, hem takım, hem de ekonomik anlamda aşağıya doğru gitmiştir. Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyan birisiyim. Trabzonspor camiası da beni çok iyi tanıyor. Birbirimizi iyi tanıyan iki dost olarak şunu söylemek isterim ki, kulübümüzün şu anda içerisinde olduğu zor durumun tedavisi artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır. Haliyle hep beraber el ele vererek, sabırla, tedavi sürecini iyi bir şekilde yönetmeliyiz. Bunun için ‘yeni bir başlangıca’ ihtiyacımız var. 

SAĞLAM ADIMLAR ATIYORUZ

Gönülden, yürekten ve samimiyetle her kurumu (medya, taraftar, camia, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler) bir ve beraber yola devam etmesi halinde Trabzonsporu yine o eski başarılarla dolu günlerine döndürebiliriz. Bu yüzden herkesin ama herkesin desteğine ve en önemlisi sabrına ihtiyacımız var. Temeli neredeyse çökme noktasına gelen kulübümüzü yeniden bina ediyoruz. Bunu sadece takım olarak değil, ekonomik ve itibar anlamında da yapıyoruz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte sağlam adımlar atıyoruz. Çatıyı yeniden çatıyoruz. Acele etmeden, her şeyi birlikte tartışarak karara bağlıyoruz. Bu uyumun sizler tarafından da gösterilmesi en büyük dileğimdir. Yani sizler her anlamda bize sabır gösterecek, destek verecek, bizler de bunun karşılığında en iyisini yapmak için çaba göstereceğiz.

AYDINLIK BİR GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

Trabzon etabıyla başlayıp, Slovakya ve Macaristan kamplarıyla devam eden çalışmalarımızda yeni takım oluşturmanın ve takım içi kaynaşmanın yanı sıra sahada güçlü, karakterli, mücadeleyi bırakmayan ve yenilgiye tahammülü olmayan, Trabzonspor adına taraftarımız ve tüm futbol severlerin alkışlayacağı, saygı duyacağı bir takım oluşturacağımızdan şüphe duymayın. Bizler size güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Yeni stadyumumuzla birlikte yeni başarılara yelken açarak hep beraber aydınlık bir geleceğe yürüyeceğiz. Bu vesileyle yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum."

AVNİ AKER’E VEDA

Bu arada, Spor Toto Süper Lig’in 7’inci haftasındaki Akhisar Belediye maçını yeni mabedi Akyazı Stadı’nda oynamayı planlayan Trabzonspor Kulübü’nün, yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na veda organizasyonu düzenleyeceği bildirildi. Kulübün eski başkanlarının ve efsane futbolcularının da yer alacağı organizasyon, 19.30’da başlayacak. Organizasyon kapsamında bordo mavililerin ilk şampiyonluk kupasının temsili canlandırılması yapılacak, Avni Aker’i ve tarihini anlatan görsel şovlar ile videolar dev ekranlarda sunulacak.

Öte yandan Atiker Konyaspor ile transfer görüşmelerini sürdüren Özer Hurmacı, yayınlandığı mesajla veda etti. Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, instagram hesabından "Şimdilik gidiyorum. Hakkınızı helal edin" diye yazdı. (TRABZON/DHA)