Atletico Madrid İstanbul'a gelmekten vazgeçti

İspanyol La Liga'nın güçlü ekiplerinden Atletico Madrid İstanbul'a gelmiyor. Gerekçe: Güvenlik.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray ile Atletico Madrid arasında Cumartesi günü oynanacak olan hazırlık maçı iptal edildi. Atletico Madrid kulübü yetkilileri, Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle ülkeye gelmeme kararı aldıklarını bildirdi.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "6 Ağustos 2016 Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray - Atletico Madrid hazırlık maçı İspanyol kulübünün talebi doğrultusunda iptal edilmiştir. Atletico Madrid Kulübü’nden gelen yazıda, ülkede yaşanan özel durumlar öne sürülmüş ve bir başka tarihte yeniden hazırlık maçı oynama isteği dile getirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Diego Simeone'nin çalıştırdığı Madrid ekibi, daha önce Galatasaray yönetiminden güvenlik garantisi istemiş, Galatasaraylı yöneticiler de İstanbul Emniyet Müdürlüğüyle görüşerek tedbirler listesini Atletico’ya göndermişti.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Atletico Madrid'in son dakikada verdiği bu karar sonrası yeni bir hazırlık maçı için takım arayışına başladı. (HABER MERKEZİ)