"Konyaspor'dan futbolcu çağrılmalıydı"

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Konyaspor'un Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2016 kadro seçimi ile ilgili konuştu.

Fanatik gazetesinin haberine göre, takımı ile birlikte Avusturya kampında olan Aykut Kocaman, Türkiye A Milli Takımı'nın güç tanımının problemli olduğunu söyledi. Diğer problemlerin ise yaşanan sorunlar ve birbirini suçlamak olduğunu ifade eden Kocaman, "Bu şekilde üretme şansımız az" dedi.

KISIR DÖNGÜ

Kocaman, "Yeni turnuvaya katılırsak dünyaları başarmış gibi olacağız. Sonra hemen rakiplere ‘onlar kim’ diyeceğiz. Kısır döngüyü yine yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Oyuncu seçimi konusunda konuşmak istemediğini belirten Kocaman, yine geçen sezon başarılı olan Konyaspor'dan en az bir kişi alınması gerektiğini söyledi. Kocaman, peformanslar göz önüne alındığında böyle olması gerektiğini öne sürdü.

EURO 2016 değerlendiren Aykut Kocaman "O şanssız geceyi geçirmeselerdi finalde olurlardı. İzlanda’yı beğendim. Bizim tarzımıza çok yakın oynuyorlardı. Portekiz genetiğinin dışına çıktı. Tamamen savunma futbolu oynadılar. İlerideki oyuncuların skor üretmesine bağlı kaldılar" dedi.