Fenerbahçe'nin rakibi Monaco oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa'nın Monaco takımı oldu. Monaco, muhtemel rakipler arasında en güçlüsüydü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe-Monaco, Medipol Başakşehir-HNK Rijeka takımı ile eşleşti. Osmanlıspor ise 2. ön eleme turunda Moldova'dan Zimbru takımını elemesi halinde Maccabi Haifa (İsrail) / Nömme Kalju eşleşmesinin tur atlayan takımı ile 3. ön eleme turunda karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekildi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Fransa'nın Monaco takımı ile eşleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 26-27 Temmuz, rövanşları da 2-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe ilk maçını İstanbul'da rövanş maçını ise Fransa'da oynayacak. Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş turnuvaya direkt grup aşamasından katılacak.

AVRUPA LİGİ KURALARI DA ÇEKİLDİ

UEFA Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonu 3. ön eleme turu kuraları da çekildi. Temsilcilerimizden Medipol Başakşehir, bu turda Hırvatistan'ın HNK Rijeka takımı ile eşleşti. Osmanlıspor ise 2. ön eleme turunda Moldova'dan Zimbru takımını elemesi halinde Maccabi Haifa (İsrail) / Nömme Kalju eşleşmesinin tur atlayan takımı ile 3. ön eleme turunda karşılaşacak. İki Türk ekibi de UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarını 28 Temmuz'da sahalarında, rövanş maçlarını ise 4 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak. Temsilcilerimizden Atiker Konyaspor ise UEFA Avrupa Ligi'ne grup aşamasından katılacak. (DHA)