Güneş, Sosa'yı tesislerden kovdu

Beşiktaş'ta Jose Sosa ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş, futbolcusuna rest çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetimle anlaşamadığı söylenen Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmesine rağmen, antrenmana katılmadı. Sosa'nın bu tavrı üzerine teknik direktör Şenol Güneş, 31 yaşındaki futbolcuyla görüşme yaptı.

Akşam gazetesinin haberine göre, Güneş futbolcusuna "Futbolculuğuna lafım yok. Ama bu davranışların hiç etik değil. Profesyonellikten de çok uzaksın. Bu yaptıklarını kabul etmemi kesinlikle bekleme. Yeni sezonu açtık. Şu an tek sorun sensin… Transfer görüşme yapabilirsin. Ama antrenmana çıkmamazlık yapamazsın. Futbolculuğuna lafım yok. Ama bu davranışların hiç etik değil. Gelmeni istemiyorum. Şu an kamptayız ve ortamı bozmana izin veremem" dedi.

Bu sözlerin ardından eşyalarını toplayan Sosa tesislerden ayrıldı.

ATIBA KALACAK SOSA KADRO DIŞI

Ayrılmak isteyen Jose Sosa için yönetim 8-10 milyon euro arasında bir bonservis bedeli istiyor. Eğer bu ücret teklif edilmezse, Sosa kadro dışı bırakılacak. Çıkmadığı her idman için de ceza kesilecek.

Yine ayrılmak isteyen Atiba Hutchinson içinse 5 milyon euro istiyor. Antrenmanlar çıkan Kanadalı oyuncuya teklif gelmezse, takımda kalacak.