Bu hafta sinemalarda ne var?

Bu hafta vizyona 7 yeni film giriyor. Vizyonda bu hafta korku, aksiyon ve komedi filmleri bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli, 7 yeni film vizyona giriyor.

'Saklambaç: Ölüm Oyunu'

Üniversite öğrencisi bir grup genç, hafta sonu tatilini geçirmek üzere civar köylerden birine doğru yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında yolda başlarına gelen esrarengiz bir olay yüzünden araç çamura saplanır. Aracı saplandığı yerden kurtarmak için yardım istemek üzere bir eve giren gençler, girdikleri bu evde hiç tahmin etmedikleri bir olayla karşı karşıya kalırlar. Neler olup bittiğini anlamaya çalışan gençler kendilerini bir anda bir ölüm kalım savaşının tam ortasında bulurlar. 5 arkadaşın nefes kesen kurtulma mücadelesi birbirinden sürprizli olaylara sahne olan bir maceraya dönecektir.

'Kiki ile Miki Alaturka'

Kiki ve Miki Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayan fakir iki çalgıcıdır. Tek hayalleri plak çıkarıp, meşhur olmaktır. O derece saf olduklarından kendilerine Belçika'ya vize çıkmasını beklerler. Bu durumdan yararlanan köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Amacı Kiki ve Miki kardeşleri pazarlayarak, plak yapımcısı Şehmuz’dan para koparmaktır. Kiki ve Miki köyüne ve yatalak annesine veda ederek Belçika’nın yollarına düşer.

'Dunkirk'

Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkirk Tahliyesi ile ilgili olacak olan filminin başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy yer alırken, filmin kadrosunda Jack Lowden, Aneurin Barnard ve ilk kez film deneyimini yaşacak olan Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alacak. Filmi kendi senaryosundan uyarlayacak olan yönetmene yapımcılık koltuğunda da Emma Thomas eşlik edecek.

'Zombi Ekspresi'

Sok-woo, işinden başını kaşımaya fırsat bulamayan, kızını sürekli ihmal eden bir babadır. Doğum gününde kızının ısrarları üzerine, onu eski eşinin yanına bırakmak için Seul’den kalkıp Busan’a gidecek olan trene gönülsüzce biner. Tren tam kalkmak üzereyken, sıra dışı bir virüsten etkilenen bir kadın, trendekilere virüsü yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan’a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.

'Rock'n Roll'

43 yaşındaki Guillaume Canet, bir erkeğin isteyeceği her şeye sahiptir. Ancak bir gün, sette çekimler sırasında, birlikte çalıştığı güzeller güzeli yirmili yaşlardaki aktris kendisine artık kadınların gözünde eskisi kadar tehlikeli ve çekici bir erkek olmadığını söyler. Aslına bakılırsa, Guillaume hiçbir zaman öyle biri olmamıştır ama bunu birinin ağzından duymak onu yaralar. Guillaume’u asıl can evinden vuransa, “En Seksi” aktörler listesinden düşmesi olur. Guillaume’un Marion, oğulları, binicilik sevdası ve şehrin dışındaki evlerindeki yaşam tarzı ona ağırbaşlı, beyefendi bir imaj katmıştır. Bir şeyleri hem de hemen değiştirmesi gerektiğini düşünen Guillaume, sevdiklerinin tüm itirazlarına rağmen hem dış görünüş olarak hem de yaşam şekli olarak yepyeni bir tarzı benimser.

'Brimstone'

İşlemediği bir suçun sanığı olan Liz, ailesini hırslı ve intikam almak isteyen pederden korumak zorundadır. Peder kürsüye çıktığı andan itibaren Liz ve ailesi büyük tehlike altına girecektir. Martin Koolhoven tarafından yazılıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington ve Carice van Houten yer alıyor.

'Bezm-i Ezel'

Yasemin ve Mustafa farklı dinlere mensup olmalarına rağmen birlikte olmayı başarmış bir çifttir. İzmir’de birlikte yaşayan çiftin sakin hayatı günün birinde Yasemin'in gördüğü korkunç bir kabus ile sarsılır. Kabusun ardından Yasemin bir dizi paranormal olay yaşamaya başlar. Mustafa'nın hafife aldığı bu olaylar karşısında kilise papazından yardım isteyen Yasemin bir türlü çözüme ulaşamaz. En sonunda saygıdeğer Mansur Hoca’ya ulaşırlar. Mansur Hoca zor da olsa yavaş yavaş sırları aralamaya başlar. Yasemin'e çok tehlikeli bir cin kabilesi musallat olmuştur ve bunun kaynağı babası İshak'tır. Mansur Hoca, Yasemin'in başındaki büyük tehlikeyi yok edebilmenin tek yolunun İshak'ın gizli sırrını çözmek olduğunu anlar. Yasemin hayatı için mücadele ederken Mansur Hoca da onu korumak adına sırları aşmak zorundadır... Ebru Eker, Berkan Tutu, Buğrahan Kirişoğlu, Hakan Tutu, Hüseyin Başlı, Talat Yavaş, Ceylan Ay ve Nilüfer Başlı’nın rol aldığı Bezm-i Ezel filminin yönetmen koltuğunda Aykut Can Demirel oturuyor.