Penn: 'Matrix yeniden çekilemez!'

Matrix'in yeni filmi için çalışmalar başladı. Senarist Penn, "Matrix çekilmemeli" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1999 yılında vizyona giren The Matrix, deavam filmleri ile ekrana gelmişti. Yapımcılar, serinin yeni filmi için hazırlıklara başladıklarını söylemişti.

Medyaradar'ın haberine göre, konu ile ilgili gelen ilk bilgilerden birisi de The Incredible Hulk, X-Men 2, X-Men: Son Direniş ve The Avengers (Yenilmezler) filmlerinin senaristi Zak Penn'in hikaye ile ilgili bir taslak yazacağıydı.

Ancak özellikle sosyal medyada The Matrix hayranlarının yaptığı eleştirilerin ardından Penn, Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Penn "Bu noktada söyleyebileceğim şu ki The Matrix yeniden çekilmemeli, çekilemez de. Animatrix'i ve çizgi romanı bilen insanlar bunu anlayabilirler. 'Yeniden çekme' lafları sadece bir makalede olduğundan şu aşamada başka bir yorum yapamam. Yanlış haberlere cevap vermeyi bırakalım" dedi.

"The Matrix evreninde geçen daha fazla hikaye görmek ister miyim? Evet. Çünkü bu harika hikayeler ürettirecek olan mükemmel bir fikir" diyen Penn "Keanu Reeves'in filmde yer almasını isteseydim Keanu Reeves'e filmde yer verirdim. Matrix'i yeniden vizyona sokmaya ne dersiniz? Yeniden çekmeyin, daha iyisini yapamazsınız" ifadelerini kullandı.