Splash filmi yeniden çekiliyor

Ron Howard'ın 1984 tarihli yapımı Splash filmi yeniden çekiliyor. Filmde başrolleri Jillian Bell ve Channing Tatum paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Allen adlı küçük bir çocuğun yaz tatilinde deniz kızı Madison'la karşılaşmasını anlatan 1984 tarihli Splash yeniden çekiliyor.

Deadline'ın haberine göre filmin yeni versiyonunda başrolleri Jillian Bell ve Channing Tatum paylaşırken, senaryoyu ise Marja-Lewis Ryan kaleme alıyor.

BAŞROLÜ TOM HANKS OYNADI

Ron Howard imzalı orijinal filmde başrol kadrosunda Tom Hanks ve Daryl Hannah yer alıyordu. Filmde olaylar şöyle gelişiyordu: Allen (Tom Hanks) küçük bir çocukken ailesiyle gittiği okyanus sahili tatilinde, suda fark ettiği bir hareketlenme yüzünden, yüzme bilmemesine rağmen suya atlar ve orada bir deniz kızı olan Madison'ı (Daryl Hannah) görür. Allen teknedeki bir grup insan tarafından kurtarılır ancak kimse deniz kızını görmemiştir. Kendisini halüsinasyon gördüğüne inandıran ancak içten içe deniz kızının varlığının gerçek olduğunu bilen Allen, uzun seneler sonra, ailesiyle çıktığı bir yaz tatilinde yeniden Madison'la karşılaşır.