Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs mesajı yayınladı: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, provokasyonlardan uzak bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, tüm  vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs öncesi yayınladığı mesajda, çalışma şartlarının iyileştirilmesine önem verdiklerini öne sürdü. Erdoğan ayrıca sorunların diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, 1 Mayıs mesajı yayınladı. “Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum" ifadesiyle başlayan mesajda, şöyle denildi: "Tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi kardeşlerimizin demokratik ve barışçı yollarla hak arayışlarının simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, provokasyonlardan uzak bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

(DHA)