'Artvin'e Ses Ver' konserine OHAL engeli

Artvin Cerattepe'de Cengiz Holding’in madencilik faaliyetlerine karşı "Artvin varsa ben de varım" sloganıyla başlatılan uluslararası kampanya kapsamında Artvin STK ve Platformları’nın İstanbul’da düzenleyeceği konser valilik tarafından yasaklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR  - Artvin'de madencilik faaliyetlerine karşı İstanbul'da yapılacak ve oyuncu Hakan Bilgin’in sunumuyla gerçekleştirilmesi planlanan konser yasaklandı. Edip Akbayram, Cahit Berkay, Onur Akın, Hüseyin Turan, Erdal Güney, Mehmet Gümüş, Taner Öngör, Bayar Şahin, Yasemin Göksu, Türkü Akbayram, Marsis, Aydoğan Topal, Teoman Kumbaracıbaşı, Tanju Topal, Yusuf Aydın, İbrahim Özbayrak, Bahadır Ural ve Erkut Küçükşahin sahneye çıkacağı konser OHAL engeline takıldı.

İstanbul Valiliğince iptal edilen konser için Artvin STK ve Platformları tarafından yapılan açıklamada, "Pazar günü Küçükçiftlik Park’ta 18 sanatçının katılımı ve desteğiyle yapılması planlanan 'Artvin’e Ses Ver' adlı dayanışma konserimiz, İstanbul Valiliği’nin OHAL kapsamındaki keyfi ve anti demokratik uygulamaları nedeniyle yasaklanarak iptal edilmiştir. Etkinliğimizin iptalini üzülerek kamuoyu ile paylaşıyoruz" denildi. (HABER MERKEZİ)

artvin