Beğenmediği yatta rehin alındı!

ABD'li beslenme uzmanı Jillian Michaels İtalya'da kiraladığı yata fazla para ödemesi isteğini kabul etmeyince tehdit edildiğini ve 'rehin alındığı'nı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li ünlü zayıflama uzmanı Jillian Michaels, İtalya'da kiraladığı teknede yat mafyası tarafından tehdit edildi! Michaels, 'The Never One Yacht' isimli yatın 'çok pis ve eski' olmasından şikayet etmişti.

Yat personeli kiraladığı yata 12 gün için 60 bin dolar ödeyen Jillian Michaels'den tatilin sonunda 5 bin 700 Euro daha istedi. Michaels kendisinden neden ek para istendiğini sorunca önce 'yakıt için' cevabını aldı. Parayı vermek istemeyince de tehdit edilerek çocukları ve misafirleri ile birlikte yat personeli tarafından rehin alındı.

Geçen hafta yaşanan olayı sosyal medyada anlatan Michaels ancak parayı ödedikten sonra FBI yetkilileriyle görüşerek ülkesine dönebildiğini söyledi. Takipçilerini de uyaran Michaels'ın anlattıklarına göre yatta kablosuz internet, sıcak su yoktu ve ayrıca demir atılmıyorsa havalandırma çalışmıyordu. Ayrıca teknenin içinde elektrik olmayan bölümler vardı ve buna rağmen ek ücret talep edilmişti.  (Dış Haberler)