Göksel'den 'günün fotoğrafı' açıklaması

Göksel, sosyal medyada yayınlanan ergenlik fotoğrafını kabul etti. Göksel, "Ergenlik dönemim pek sert geçti, tombul ve gözlüklüydüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Göksel'in lise yıllarına ait olduğu iddia edilen fotoğrafın Göksel'e ait olduğu ortaya çıktı. Göksel bir açıklama yaparak "Evet günün şahane fotoğrafı benim" dedi.

Göksel'e lise yıllığında yazan arkadaşı, şarkıcının o yıllardaki kilo sorunundan, yemek alışkanlığından ve görüntüsünden bahsetti. Yayınlanan yıllık yazısında: " Sınıfımızın assolisti Göksel, Ebru ile ön sıraların tek hakimidir. Bu arada en önde Amerikan yardımı alamamaktan oldukça fazla yakınmaktadır. En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır. Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadışımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş bir yer tutar. Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamıştır. Arkadaşımız 16 köşe japon jetonu kullandığından, yapılan esprilere sınıfta en son tepki gösteren kişidir" ifadeleri bulunuyor.

Göksel sosyal medya hesabından, " Yıllığın sosyal medyada çok konuşulması üzerine Göksel,  ergenlik döneminden bir fotoğrafını paylaşarak : Evet günün şahane fotoğrafı benim. Ergenlik dönemim pek sert geçti, tombul ve gözlüklüydüm. Ahhh o yıllar! Kasetler, şarkılar, şiirler, henüz yeni keşfettiğim sesim" yazdı.

Etiketler lise göksel numberone