Barkın Bayoğlu'nu motorcular uğurladı

Trafik kazasında yaşamını yitiren motosikletçi Barkın Bayoğlu, toprağa verildi. Bayoğlu'nun yakınları cenaze törenine motosikletleri ile katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Altın Elbiseli Adam" programıyla tanınan ve motosikletseverlerin yakından takip ettikleri Barkın Bayoğlu, dün Boğaziçi Köprüsü çıkışında geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Bayoğlu'nun cenazesi namazı Çengelköy Mezarlığı içindeki Kerem Aydınlar Camii'nde kılındı. Bayoğlu'nun cenaze törenine yakınları motosikletleri ile katıldı.Cenazeye katılanlar yapılan duyuruya uyarak, Bayoğlu'nu sessiz şekilde uğurladı.

Helallik alınmasının ardından Barkın Bayoğlu'nun Türk bayrağı da örtülen tabutu, cenaze aracına konuldu. Bayoğlu'nun cenazesi Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

motor736

'YAVRUM HAKKINDA YANLIŞ ŞEYLER SÖYLEMESİNLER'

Kazada hayatını kaybeden Buğra Erdem İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Buğra Erdem’in annesi Necla Oğuzoğlu cenazede gözyaşları içinde "Barkın’ın da 4 yaşında bir bebeği varmış. Ailesinin başı sağ olsun. Onlara da Allah sabır versin. Benim yavrum hakkında ne olur sosyal medyada yanlış şeyler söylemesinler, bizi üzmesinler" dedi. (DHA)