Annesi için 'kızı' oldu

Çin'de bir adam, kız kardeşi ölünce, annesi için kadın gibi giyinmeye başladı. Çinli adam, yaklaşık 20 senedir kadın kıyafetleri giyerek yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çin'de bir adam, annesinin evlat acısını dindirmek için kız kardeşinin kılığına girdi. Kızının ölümünden sonra zihinsel rahatsızlık yaşayan annesine, 20 yıldır kadın kıyafetleriyle bakıyor.

Çin'in dijital video haber platformu Pear Video'da, 'zihinsel rahatsızlık yaşayan annesinin kız kardeşinin ölümüyle başa çıkmasına yardımcı olmak' için yaklaşık 20 yıldır kadın kıyafeti giyen 50 yaşlarında bir erkeğin videosu yayınlandı. Görüntülerde Guankşi Cuang özerk bölgesinin Guilin kentinde geleneksel 'cheongsam' elbisesi giymiş ismi belirtilmeyen Çinli adamın, yaşlı annesinin bakımıyla meşgul olduğu görülüyor. Kız kardeşinin hayatını kaybetmesinden sonra, annesinin zihinsel rahatsızlık emareleri göstermeye başlaması üzerine kadın gibi giyinmeye başladığını söyleyen Çinli, böylece annesinin kız kardeşinin geldiğine ikna olduğunu belirterek, " O tarihten beri kadın gibi yaşıyorum. Erkek kıyafetim yok" dedi. Kadın kıyafetleri içindeki adam, insanların ne düşündüğünü önemsemediğini çünkü bunu annesi için yaptığını ifade etti. Video'da yaşlı annenin de " O benim kızım. Diğer kızım öldüğünde o benim kızım oldu" dedi belirtiliyor.

Etiketler çin Youtube pear video