Londra'da Fındıkoğlu rüzgarı

Ünlü modacı Dilara Fındıkoğlu Londra Moda Haftası'ndaydı. Koleksiyon beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dilara Fındıkoğlu  Londra'da düzenlenen Fashion Week (Moda Haftası) etkinliği kapsamında "The New World Order (Yeni Dünya Düzeni)" isimli koleksiyonunu dün sergiledi.

fındıkoglu

Fındıkoğlu 2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda gotik ve metal unsurları bir araya getirerek, moda dünyasını 2000'lerde çok sevilen metal müzik grubu KoRn dinlenilen zamanlara doğru bir yolculuğa çıkardı.

fındıkoglu4

Birçok modacıdan olumlu yorumlar alan Fındıkoğlu, metal müziğin ünlü ismi Marilyn Manson'dan ilham alarak ürettiği yeni tasarımlarını da, ilginç saç kesimleri, makyaj detayları ve aksesuarlar kullanan modellerinde sergiledi.

Aynı zamanda Viktorya Dönemi kıyafetlerini, kaftanlarla birleştiren sanatçıya saç tasarımında  Cyndia Harvey yardımcı oldu.

fındıkoglu2

Fındıkoğlu geçen seneki Londra Moda Haftası'nda, koleksiyonunun ismini, tutuklandığında Çilem Doğan'ın üzerinde bulunan tişörte ithafen "Dear Past Thanks For All The Lessons (Sevgili geçmiş, tüm öğrettiklerin için teşekkürler)" olarak seçmişti.

Acı çeken kadınların, haksızlıklara karşı ayakta durma mücadelesinden ilham alan ve onların sesini duyurmak isteyen sanatçı, Rihanna, FKA Twigs, Lady Gaga gibi ünlü isimler için de kıyafet tasarlamıştı.

fındıkoglu3