Yıldırım'dan damada tavsiye: İtaat et, rahat et!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, nikah şahidi olduğu damada, "İtaat et, rahat et!" tavsiyesinde bulundu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da hafta sonu temaslarda bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, nikah şahitliği de yaptı. Yıldırım, Cam Piramit Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile kendisinin özel kalem müdürü Abdülkerim Taş'ın kız kardeşi Zeynep Ayşe Taş'ın düğün törenine katıldı.

Mevlüt Demirez ile Zeynep Ayşe Taş çiftinin nikah şahitliğini yapan Binali Yıldırım, genç çifte evliliklerde iyi günler olduğu gibi zor günlerin de yaşanabildiğini hatırlattı. Yıldırım, "Evlilik, Aşık Veysel'in dediği gibi 'uzun ince bir yoldur'. Hemen telaşlanmayın. O yolları sizin için uzun duble yol haline getirdik. Dolayısıyla işiniz çok zor olmayacak ama yine de evlilik hali, güzel günler mutlaka çok olacak. Güzel günleri paylaşıp çoğaltın" diye konuştu.

Damada "Evlilikle başarının sırrını öğrendin mi?" diye soran Yıldırım, "Öğrenmiş, ben sesli olarak tekrar edeyim. Evlilikte başarının sırrı; 'İtaat et, rahat et'. Zeynep bakıyorum senin de ağzın kulaklarına gitti, hoşuna gitti demek ki ama fazla havaya girme. Sen de 'Peki' demesini bileceksin. Sen hiddetlenince o 'Peki' diyecek, o hiddetlenince sen 'Peki' diyeceksin. Böyle geçinip gideceksiniz;" ifadelerini kullandı.

(ANTALYA-DHA)