Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öyle yogayla mogayla geçiştiremezsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hıristiyani terör, Yahudi terörü, Budist terör diyorlar mı? Budistleri iyi niyet elçisi gibi gösterirler. Myanmar'da bir Budist terörü var. Erdoğan'a yüklenecekler, varsın yüklensinler. Öyle yoga ile moga ile bu işi geçiştiremezsiniz,

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısı'nda Myanmar'da Arakanlılara yönelik saldırılar nedeniyle 'Budist terörü' suçlamasında bulunurken 'yogayla mogayla geçiştiremezsiniz' dedi. Erdoğan şöyle dedi:

Erdoğan referandum tepkisi: Giriş-çıkışları kapatacağızErdoğan referandum tepkisi: Giriş-çıkışları kapatacağız

BUDİST TERÖRÜNÜ YOGAYLA GEÇİŞTİREMEZSİNİZ: Rahatsız olabilirler, dünyaya İslami terör diye konuşanlar, Hıristiyani terör, Yahudi terörü, Budist terör diyorlar mı? Budistleri iyi niyet elçisi gibi gösterirler. Myanmar'da bir Budist terörü var. Erdoğan'a yüklenecekler, varsın yüklensinler. Öyle yoga ile moga ile bu işi geçiştiremezsiniz, ortada bir vakıa var.

ARAKAN'DA AÇIKÇA BİR SOYKIRIM VAR: Rohingya Müslümanları ile ilgili talebimiz kabul edildi, bir oturumu  BM'de gerçekleştirdik. Önemli olan, o oturuma bir Cumhurbaşkanı geldi, İran. Başbakan olarak Pakistan ve Bangladeş Başbakanları geldi. Bir de Endonezya'nın başkan yardımcısı geldi. Arakan'a böyle mi sahip çıkılır. Kimsenin sesi çıkmıyor. Sadece kınamamızı en şiddetli şekilde yaptık. Başka ne yaptık ya? Yaptırım yok. Burada çok açıkça bir soykırım var.

Etiketler Erdoğan yoga Budist