Enis Berberoğlu: Yaşamımı etkileyecek bir sorunum yok, mücadeleye devam

Hastaneye kaldırılan tutuklu CHP milletvekili Enis Berberoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. CHP'li Ceyhun İrgil aracılığıyla bir mesaj paylaşan Berberoğlu, "Yaşam kalitemi etkileyecek bir sağlık sorunum yok. Siz dışarıda biz içeride mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık problemi nedeniyle, dün hastaneye kaldırılan CHP milletvekili Enis Berberoğlu, durumunun iyi olduğunu söyledi. Berberoğlu, "Yaşam kalitemi etkileyecek bir sağlık sorunum yok. Siz dışarıda biz içeride mücadeleye devam edeceğiz" mesajını gönderdi.

Tutuklanan ve Maltepe Cezaevi'nde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, dün hastaneye kaldırıldı. "Kasın fıtığı başlangıcı" teşhisi konulan Berberoğlu, yeniden cezaevine götürüldü.

CHP Bursa Milletvekili ve doktor Ceyhun İrgil, bugün Berberoğlu ile görüştü. Görüşme sonrasında açıklama yapan İrgil, "Bir hekim olarak söyleyebilirim, sağlık durumu gayet iyi" diye konuştu. Berberoğlu da, İrgil aracılığıyla şu mesajı paylaştı:

"Sağlığımla ilgili kaygılananlara çok teşekkür ederim. Birçok mesaj ve temenni aldım. Sağ olsunlar. Ancak hapishane koşullarında da olsa yaşam kalitemi etkileyecek bir sağlık sorunum yok. Siz dışarıda biz içeride mücadeleye devam edeceğiz." (İSTANBUL/DHA)

Enis Berberoğlu hastaneye götürüldüEnis Berberoğlu hastaneye götürüldü