Kadınlar: Mücadelemiz sayesinde tutuklandı!

Kadınlar Esenlerde tacize maruz kalan P.Ö. için bir araya geldi: Bu işlerin peşini bırakmayacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Esenler'de tacize uğrayan, ardından tacizci tarafından 'kıyafete bak' denilerek sokak ortasında saldırıya maruz kalan P.Ö. için kadınlar, Esenler'de bir araya geldi.

Kadınlar, 'Kıyafetime karışma' sloganlarıyla basın açıklaması yaptı. İstanbul Kadın Meclisi Koordinasyon üyesi Çağıl Övençoğlu, bu tarz saldırıların peşini bırakmayacaklarını söyleyerek, "Bütün sorunları konuşabilmek ve bu sorunları çözebilmek için kadınları kadın meclisine davet ediyoruz" dedi.

'KİM BİLİR KARŞIMIZA HANGİ TEHDİT OLARAK ÇIKACAK...'

İstanbul Esenler'de 31 yaşındaki P.Ö. 9 Ağustos’ta tacize uğradı ve darp edilerek hastanelik oldu. Olayın ardından yakalanan zanlı ise adli kontrolle salıverildi. Zanlı dün tekrar tutuklandı.

Kadınlar bugün P.Ö.'nün tacize uğradığı Esenler'de bir araya geldi. İstanbul Kadın Meclisi Koordinasyon üyesi Çağıl Övençoğlu, zanlının  tutuklanmasının verdikleri mücadeleye borçlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bu saldırının peşini bırakmayan arkadaşımız ve kadın arkadaşlarımız sayesinde saldırgan dün tutuklandı. Geçtiğimiz hafta arkadaşımızın başına gelen kim bilir daha sonra karşımıza hangi tehdit olarak çıkacak. Kadınlar olarak böyle saldırılar karşısında kendi kararlarımızı alabilmek için bütün sorunları konuşabilmek ve bu sorunlar çözebilmek için kadınları kadın meclisine davet ediyoruz. 23 Ağustos Çarşamba günü tüm kadınları İstanbul Kadın Meclisi toplantımıza bekliyoruz." (HABER MERKEZİ)