Ayşe Arman'dan Gülmen ve Özakça paylaşımı: Bi şey yapmalı

Ayşe Arman, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için çağrıda bulundu: "Artık sona geliniyor. Bi şey yapılmalı, Nuriye ve Semih'in ölmesine izin vermemeli..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet yazarı gazeteci Ayşe Arman, KHK ile ihraç edildikleri işlerine geri dönmek için başlattıkları açlık grevinde 111'inci geride bırakan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen semih Özakça için paylaşımda bulundu.

Instagram hesabından Gülmen ve Özakça'nın "Kalp yetmezliği başlamış, ölüp gidecekler... Nuriye ve Semih'e ses ver, ses ol..!" yazılı fotoğrafını paylaşan Arman, şu çağrıyı yaptı:

"Yazıktır, günahtır... İnsanları ölüme terk etmek vicdansızlıktır!!!!! ?

@tansuozkok paylaşmış, Nuriye ve Semih'te kalp yetmezliği başlamış... Çok korkunç, gözümüzün önünde yaşanıyor her şey. Yavaş yavaş ölüyorlar. Üzülüyoruz ama tuhaf bi şekilde hayat devam da ediyor, bayram, yaz, ben de farklı değilim, hem bu insanlık dışı şeyleri izliyorum hem de yaşamaya devam ediyorum, buna da inanamıyorum, her şey sürreal, ama artık sona geliniyor, bi şey yapılmalı, Nuriye ve Semih'in ölmesine izin vermemeli..."

semih

(HABER MERKEZİ)

Açlık grevinin 111'inci gününde 111 aydından gazete ilanıAçlık grevinin 111'inci gününde 111 aydından gazete ilanı

Soylu'dan Gülmen ve Özakça için ilan veren 111 aydın ve sanatçıya 'terör örgütü' suçlamasıSoylu'dan Gülmen ve Özakça için ilan veren 111 aydın ve sanatçıya 'terör örgütü' suçlaması