Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel öldürüldü

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel bıçaklandı. Demirel'in yaşamını yitirdiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel öldürüldü.Kadir Demirel'in damadı tarafından bıçaklandığı ve hayatını kaybettiği belirtildi.

DHA'nın haberine göre, Demirel'in Başakşehir'deki evinde tartıştığı damadı tarafından öldürüldüğü, eşi Esma Demirel'in de aynı olayda yaralandığı öğrenildi.

KADİR DEMİREL KİMDİR?

Yeni Akit'te yer alan bilgilere göre, Kadir Demirel, 1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’de tamamlayan Demirel, Niğde'de imam hatip lisesinden mezun oldu.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazanan Demirel, üniversitedeyken Milli Gazete’de işe başladı. 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra Sabah’a geçen Demirel, askerlik dönüşünde Zaman gazetesinde işe başladı. Zaman'da politika editörlüğü, Avrupa yayın sorumluluğu, 1998 yılında Moskova Zaman’da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.

2000 yılında Zaman’dan ayrılarak Demirel, Yeni Şafak gazetesinde 5 yıl Yazı İşleri Koordinatörü, 8 yıl da Bölge Haberleri Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılının Kasım ayında Yeni Şafak’tan ayrılan Demirel, Yeni Akit’te yazı işleri ve yayın kurulu üyesi olarak göreve başladı. Demirel, Hasan Karakaya'nın hayatını kaybetmesinin ardından, 14 Mart 2016’da Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni oldu.