Cem Küçük'ten hayır veren Müslümanlara suçlama

Cem Küçük'ten 'hayır' veren İslamcılara: "Topluca Hayır verme kararı alan ve bu davaya ihanet eden fanatiklerin İslam adına ağzını açma hakkı yoktur. Siz Müslümanları sattınız."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Mavi Marmara'daki manyaklar" tweeti büyük tartışma yaratan televizyon yorumcusu Cem Küçük, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere sert yanıtlar vermeye devam ediyor. 'Hayır' oyu verenlerin İslam adına konuşamayacağını savunan Küçük, "Siz Müslümanları sattınız" dedi. Farklı kesimlerden çok sayıda tepki alan Küçük, Hande Fırat, Nihal Bengisu Karaca, Oray Eğin gibi gazetecilere de isim vererek çeşitli suçlamalar yöneltti.

Küçük'ün mesajlarından bazıları şöyle: "Düne kadar "Erdoğan bizi Batı'dan koparıyor" diyen bazı sinsi hayırcılar şimdi "Mavi Marmaracı" olmuş. Tam hain ve sahtekar bunlar.", "Oray Eğin skandalı ortaya çıkan Odatv çetesi de iftiralarda sınır tanımayıp herkesi güldürüyor.Alayınız gelse vız gelir tırs gidersiniz.", "Referandumda Hayır veren Hocacı Nihal Bengisu da baba saldırıyor. Siz hepiniz Erdoğan'ı sattınız, korktunuz.", "Araya ortak bir arkadaşımız girip beni durdurmasa sen bitmiştin Hayır'cı Nihal. Senin yerin Karar gazetesidir.", "Topluca Hayır verme kararı alan ve bu davaya ihanet eden fanatiklerin İslam adına ağzını açma hakkı yoktur. Siz Müslümanları sattınız."

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e göndermeHande Fırat'tan Cem Küçük'e gönderme

Cem Küçük'e 'Mavi Marmara' öfkesiCem Küçük'e 'Mavi Marmara' öfkesi