'Halisdemir ailesi CHP'li' demek yasaklandı!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında öldürülen Ömer Halisdemir ile ilgili olarak Ekşi Sözlük'te açılan başlık, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Başlıkta Halisdemir ailesinin CHP'li olduğu belirtiliyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde kritik bir rol oynadığı belirtilen  astsubay ömer Ömer Halisdemir, ile ilgili olarak Ekşi Sözlük'te açılan başlık, mahkeme kararıyla sansürlendi.

Halisdemir darbe girişimi sırasında sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurarak öldürmüştü. Ardından darbeci askerler ateş açmış ve Ömer Halisdemir hayatını kaybetmişti. Halisdemir ile ilgili olarak Ekşi Sözlük'te açılan "ömer halisdemir'in ailesinin chp'li çıkması" isimli başlık mahkeme kararıyla sansürlendi.

Başlıkta, Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesinin CHP'li olduğu ve devlet tarafından kendilerine yapılmak istenen yardımları reddettiği yazıyordu.

eksi

Ekşi Sözlük yönetimi kendilerine iletilen mahkeme kararı uyarınca açılan başlıktaki içerikleri sildi. Söz konusu başlığa ulaşmak isteyenler, "ankara 1. sulh ceza hakimliği'nin 2017/1970 d.iş sayılı ve 29.03.2017 tarihli kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir" uyarısıyla karşılaşıyor. (HABER MERKEZİ)