Müezzinoğlu: Erdoğan diktatör olacakmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Erdoğan diktatör oacak' eleştirilerine yanıt verdi: Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi'de bir etkinlikte konuştu. 16 Nisan'daki referandum sürecini de değerlendiren Müezzinoğlu, "Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma" dedi.

"Hayır" kampanyasını eleştiren Müezzinoğlu, "Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bugüne hep seçimle geldi. Milletten başka kimseye eyvallahı olmadı. Hep milletin huzurundaö diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu için aldığı hapis cezası ve siyaset yasağını hatırlatan Müezzinoğlu, "Sen milletin getirdiği Büyükşehir Belediye Başkanı'nı 'şiir okudu' diye görevinden alan diktatör anlayışsın. 1 milyon 50 bin oy alan Belediye Başkanı'nı görevden alırken diktatör olmadın, arkadan alkış tuttun. Sonra ömür boyu siyaset yasağı, sonra 'milletvekili olamazsın' dedin, sonra yüzde 47 oy almış partisine ve başkanına kapatma davası ve ömür boyu siyasi yasaklı olmasına ilişkin dava açtın. Bunun neresi milli irade şeklinde konuştu." şeklinde konuştu.

'TAYYİP ERDOĞAN NETİCEDE FANİDİR'

'Evet' oyu çağrısında bulunan Müezzinoğlu, "Ne olur, bu bir siyasi parti seçimi değil, bu milletin geleceğinin seçimidir. Bu büyük milletin dünyaya 'ben de varım' deyişidir. Dolayısıyla bir seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan'la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir" dedi.