Binali Yıldırım: Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar

Başbakan Binali Yıldırım, Hürriyet'te çıkan "Karargah rahatsız. 7 eleştiriye 7 yanıt" haberini eleştirdi. Yıldırım, "Bu algı operasyonları size söker mi? Elbette sökmez" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR-  Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan'daki mitinginde konuştu. Yıldırım, referandumda 'tek adam geliyor' eleştirilerine de cevap verdi. Binali Yıldırım Hürriyet gazetesinin 'Karargah rahatsız' haberine de değindi.

Hürriyet'ten 'Karargah rahatsız' açıklamasıHürriyet'ten 'Karargah rahatsız' açıklaması

Başbakanın konuşmasının satır başları şöyle:

"Milli iradeye sahip çıkmanız bütün dünyada örnek oldu. Kahramankazan 16 Nisan'da sandığa gidecek ve 15 Temmuz darbecilerinin zihniyetini sonsuza kadar silecek.

Tek vatan, Tek bayrak, Tek devlet, Tek millet için evet diyeceğiz. Kararımız evet. Geleceğe evet.

Partili Cumhurbaşkanı olur mu? Bal gibi olur. Gayet de güzel olur. Tek adam tuttumuşlar. Başka ne olacak? Biz demiyor muyuz kardeşim. Bir direksiyonda iki kaptan olmaz. Onun için tek olacak. Bu diktatörlük değildir"

Cem Küçük: Hande Fırat kredini bitirdin!Cem Küçük: Hande Fırat kredini bitirdin!

Hande Fırat imzalı "Karargah rahatsız. 7 eleştiriye 7 yanıt" haberi eleştiren Binali Yıldırım, "Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Demokrasi dışı bu girişimlere karşı, 15 Temmuz'da en güzel cevabı veren Kahramankazanlı bu algı operasyonları size söker mi? Elbette sökmez" dedi.

AK Parti'den Hande Fırat'a destekAK Parti'den Hande Fırat'a destek