Cizrespor'a ırkçı saldırı!

Spor Toto 3. Lig karşılaşmasında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'la karşılaşan Cizrespor oyuncuları ve kulüp yöneticileri darp edildi. Cizrespor Kulübü İkinci Başkanı Maruf Sevinç, önce karşı takım personelinin ırkçı söylem ve hakaretlerine maruz kaldıklarını, ardından da saldırıya uğradıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da Amedspor kafilesini taşıyan otobüsün taşlanmasının ardından bir saldırı haberi de Bayburt'tan geldi. 3. Lig ekiplerinden Cizrespor deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Kulübüyle karşılaştığı maçta ırkçı saldırıya uğradı. Cizrespor Kulübü İkinci Başkanı Maruf Sefinç, Duvar'a yaptığı açıklamada, kulüp yöneticilerinin Bayburt GÖİ kulüp taraftarları, yöneticileri ve emniyet görevlileri tarafından darp edildiğini söyledi.

'KÜFÜR VE HAKARETLERE MARUZ KALDIK'

Maçın ilk yarısında 1-0 önde olduklarını, taraftarlar ve akreditasyonu olan Bayburt GÖİ yöneticileri tarafından hakarete maruz kaldıklarını anlatan Sefinç, "İlk başta karşı takımın görevli personeli tarafından ırkçı söylemlere ve hakaretlere maruz kaldık. Maçın ikinci yarısı bittikten sonra 2 - 1 yenilmemize rağmen akreditasyonu olan 4 yönetici oyuncularımızın olduğu koridora gelip futbolcularımızla önce münakaşaya girip, sonra darp etmeye başladılar" dedi.

cizrec

'GÖREVLİLER COPLA VURDU'

Cizrespor Kulübü yardımcı hocası Abdulkerim Koç'un darp edildikten sonra takım arkadaşlarının da karşılık vermesi sonucunda sahada bulunan görevlilerin kendilerine copla vurulduğunu belirten Sefinç şöyle devam etti: "Polisler hem futbolcumuzu hem de bizi copla darp etti.

Amedspor'un takım otobüsüne saldırıAmedspor'un takım otobüsüne saldırı

Burada hem karşı takımın yöneticilerinden hem de polis tarafından saldırıya maruz kaldık. Ama polisler bizi daha çok darp etti. Sahaya atılan cisimleri saymıyorum bile. Bir sonuç alınmayacağını bildiğimiz halde yine şikâyetçi olacağız."

cizred

Sefinç, Cizrespor'dan darp edilen yönetici ve oyuncuların ise şu isimler olduğunu söyledi:

Abdulkerim Koç - Yardımcı hoca

Ali Karaağaç - Orta saha oyuncusu

Onur Nazmi Terzioğlu - Kaleci

Resül Özturan - kaleci antrenörü

Ebubekir Eşntürk - Defans oyuncusu

İsmail Öztürk - Masör